Przepisy ekodiet

 

Przepis tygodnia

SEZONOWA ZUPA DYNIOWA Z CHILI I PĘCZAKIEM. Zobacz przepis.

 

Poprzednie przepisy

Pascha Wielkanocna Ekodiet. Zobacz przepis.

Pieczona fasola w sosie pomidorowym z warzywami. Zobacz przepis.

Żytnio-razowe pierniczki z gorzką czekoladą i skórką z pomarańczy. Zobacz przepis.

Gulasz wołowy z warzywami i kaszą gryczaną. Zobacz przepis

Ligawa wołowa z warzywami i frytkami z batata. Zobacz przepis

Faszerowane jajka łososiowo-koperkowe. Zobacz przepis

Ryż po tajsku z kurczakiem i warzywami oraz domową pastą curry. Zobacz przepis

Szarlotka bez mąki z owsiano-migdałową kruszonką i lodami bananowymi. Zobacz przepis

Sałatka wiosenna z młodym szpinakiem, awokado i orzechami włoskimi. Zobacz przepis

Zupa ze świeżych pomidorów. Zobacz przepis

Owsianka jabłkowo-żurawinowa z cynamonem. Zobacz przepis

Zupa z soczewicą i szpinakiem. Zobacz przepis

Makaron z krewetkami, rukolą i szpinakiem. Zobacz przepis

Łosoś pieczony w liściach szpinaku.  Zobacz przepis

Naleśniki ze szpinakiem i otrębami. Zobacz przepis

Sałatka owocowa ze świeżych owoców egzotycznych. Zobacz przepis

Pomożemy Ci zmienić Twoje życie na zdrowsze

ZADZWOŃ TERAZ»

Umów się na wizytę z Twoim prywatnym dietetykiem. Zacznij zdrowsze życie od dziś razem z Ekodiet

Newsletter

Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej na temat ekodiet, aktualnych promocji i otrzymywać ciekawostki żywieniowe zapisz się